SOCCA

Mūsų partneriai:

2023-05-09

Į pasaulio mažojo futbolo čempionatą – su „Carlsberg Nealkoholinio“ parama

Ilgametes sporto rėmimo tradicijas turintis didžiausias šalies aludaris „Švyturys-Utenos alus“ prisidės ir prie Lietuvos mažojo futbolo rinktinės veiklos. Daugiau nei du dešimtmečius mūsų šalies sportininkus finansiškai aktyviai remiančios bendrovės dėmesio sulaukė ir Lietuvos mažojo futbolo rinktinės nariai.

„Per kelis dešimtmečius su mūsų bendrovės parama užaugo kelios sportininkų kartos, buvo iškovotos skambios pergalės krepšinio arenose, tačiau taip pat nesame abejingi ir futbolui. Tiesa, iki šiol mūsų atstovaujamas „Carlsberg“ prekinis ženklas ir spalvos buvo matomos didžiojo futbolo stadionuose, bet dabar nusprendėme prisidėti ir prie Lietuvos mažojo futbolo rinktinės, ir drauge su mūsų futbolininkais siekti pergalių Socca pasaulio čempionate“, – teigė „Švyturio-Utenos alaus“ vadovas Rolandas Viršilas.

Lietuvos mažojo futbolo rinktinės vadovas Tomas Butkus konstatavo, kad „Carlsberg Nealkoholinis“ mažojo futbolo varžybose nėra retas svečias. „MFL lygoje žaidžianti FK „Eksperimentas“ komanda jau kelis metus rungtyniauja pasipuošusi „Carlsberg Nealkoholinis“ logotipu paženklintais marškinėliais, o dabar šis logotipas puikuosis ir ant Lietuvos mažojo futbolo rinktinės žaidėjų aprangos. Tikiu, kad futbolininkai pasistengs pateisinti mūsų partnerių pasitikėjimą ir pradžiugins mažojo futbolo bendruomenę sėkmingu pasirodymu mažojo futbolo pasaulio čempionate“, – teigė T. Butkus.

Lietuvos mažojo futbolo rinktinė birželio 2-11 dienomis Esene (Vokietija) vyksiančiose pasaulio mažojo futbolo pirmenybėse žais vienoje grupėje su Rumunija, Peru ir Mauricijaus rinktinėmis.

„Švyturys-Utenos alus“ prieš kelis metus Lietuvos gyventojų buvo įvardintas kaip didžiausias sporto rėmėjas Lietuvoje.



Turnyrinė lentelė

Turnyras:
Sezonas
VKomandaRPerLygPra+-+/-T
1Rumunija00000000
2Lietuva00000000
3Mauricijus00000000
4Peru00000000

Varžybų rezultatai ir tvarkaraščiai

Turnyras:
Sezonas: 2023
Turas 1
DataŠeimininkaiRSvečiai

Rezultatyviausi žaidėjai

Turnyras:
Sezonas: 2023
FotoInformacija

Nedrausmingiausi žaidėjai

Turnyras:
Sezonas: 2023
FotoInformacija

Mūsų partneriai:

© Lietuvos mažojo futbolo asociacija